‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Jurgen & Katja Klik hier als u de mail niet goed kan lezen: Laptop, tablet en smartphone pdf Print Afmelden van deze nieuwsbrief

God dienen op Madagaskar
Klik hier als u de mail niet goed kan lezen: Laptop, tablet en smartphone

Uitnodiging lunchbijeenkomst 30 juni 2024

We willen iedereen een kans geven om te horen over onze belevenissen op Madagaskar. We hebben ontzettend veel te vertellen en te laten zien. U bent dan ook bij deze van harte uitgenodigd voor een:

Lunchbijeenkomst

op zondag 30 juni a.s. inloop vanaf 11:45 uur
in het kerkgebouw van de Evangelische Gemeente 'De Ambassade'
aan het Nieuwe Kerkplein 2 te Den Helder

Dit bericht online

Lekker soepje erbij!

Als u voor uzelf een stapel belegde boterhammen meeneemt, zorgen wij voor een dampende kom soep erbij. Als u dan uw kom soep en kopje thee of koffie hebt bemachtigd, hopen we rond 12:00 uur te beginnen met onze presentatie. Om ongeveer 12:45 uur willen we het formele gedeelte van de bijeenkomst afsluiten met een vragenronde. Na afloop is er nog ruimschoots de gelegenheid om ons en elkaar te ontmoeten.

Kinderen zijn van harte welkom, maar er is geen kinderopvang. We doen ons best om de presentatie ook voor hen interessant en begrijpelijk te maken.

  

We zien uit naar uw komst!,

Katja & Jurgen
Vanya, Issa, Abbey, Dani en Siemen Hofmann.

Together 2024

Psst..

We hebben nog wel wat hulp nodig...

We kunnen nog mensen gebruiken die ons willen helpen met het klaarzetten van de soep en koffie/thee. Maar ook om na afloop alles even op te ruimen. We horen graag of u ons kan helpen want vele handen maken licht werk. Het handigste is als u ons dat even via email laat weten:

CONTACT@JURGENENKATJA.NL

the family hofmannWe zijn heel dankbaar voor uw interesse in ons werk onder de Antanala mensen op Madagaskar. We waarderen de betrokkenheid en ondersteuning van de mensen die God om ons heen heeft gezet. Dit werk is veel groter dan ons gezin en we zouden het niet alleen kunnen doen.
U hebt zich ofwel opgegeven voor deze nieuwsbrief of u hebt een belangrijke rol gespeeld in onze levens waardoor we dachten dat u graag op de hoogte zou willen blijven wat betreft onze 'reis'. Als u de nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen kunt u zich afmelden via deze link: afmelden.

Bekijk als webpagina

Jurgen & Katja Hofmann
BP714, Antananarivo 101 Madagaskar
contact@jurgenenkatja.nl


afmelden
Copyright © 2024 jurgenenkatja.nl. All rights reserved.